Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Michał Józef Brandt-Lewandowski Błazucki Marcin (1066 niezalogowanych)
642 Posty
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Andre ved mark napisał:
jak już przy takim zapotrzebowaniu na pracowników jak jest teraz w Bergen idziesz na zasiłek to jesteś wyjątkowo nie gramotny

to zależy co dla kogo ważniejsze. ja np. wolę się uczyć. wypracowałem sobie, więc teraz mam czas żeby się zorganizować. nie każdy chce sobie garba chodować, dukając po angielsku (dobrze jeśli choć tyle).
a co z tym Bergen? jak wszycy tam pojadą to nie będzie roboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przecież nie wszyscy tu mają przyjeżdżać !! zapraszamy gramotnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
642 Posty
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
no to luzik -Bergen nie zagrożone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
albo przyjeżdżajcie wszyscy ....w dupie to mam . roboty nie zabraknie . co najwyżej tym nie kumatym trzeba na bilet do pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Andre ved mark napisał:
jak już przy takim zapotrzebowaniu na pracowników jak jest teraz w Bergen idziesz na zasiłek to jesteś wyjątkowo nie gramotny
w Oslo to nawet firmy na szybko zakladaja bemanningowe i upychaja ludzi gdzie sie da... i to juz od roku zauwazylem taki rozkwit.... do mnie do pracy na projekt adecco sciagnelo w ostatnich dwoch-trzech tygodniach chyba ze 20 ludzi. mix: swiezaki z PL plus snekkerzy z kilkuletnim stazem.. z tego co sie orientuje, nastepna partia ludkow juz jest w drodze... (ps. wiem ktore firmy szukaja hydraulikow do mojej firmy na wynajem).... zaczyna sie wieksze eldorado niz bylo zanim tu przyjechalem... ale... do czasu )) ja daje dwa-trzy lata )) jak dupnie to jakies 100 tysiecy polakow co to "przeciez pracuje, niech sie norki polskiego ucza" zostana na lodzie i beda gadac inaczej (wystarczy wejsc na forum i wygrzebac posty sprzed 3 lat i porownac)
ja dam rade, Andre ved Mark i inni na pewno tez dadza rade.... nawet nie zauwaza pewnie problemu.... ciekawe jak reszta madrych inaczej turystow....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
niestety tak to bydzie panie majster yatsek ...jeszcze ze dwa trzy lata . nie ma problemu znależć robotę a kiedyś pierdolnie i zostaniemy my na tym padole .........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Andre ved mark napisał:
niestety tak to bydzie panie majster yatsek ...jeszcze ze dwa trzy lata . nie ma problemu znależć robotę a kiedyś pierdolnie i zostaniemy my na tym padole .........
i w sumie dobrze... juz mnie wkur**aja turysci....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok